BOKA DIN DRÖMLOKAL NU!

Vi har lokalerna där du och din verksamhet kan växa. Som erfaren fastighetsägare har vi kunskapen om just ditt område.

Som ledande fastighetsägare inom urbana industrifastigheter arbetar vi för att stärka de små och medelstora företagen och samtidigt bygga Sveriges välfärd. Därför ser vi fram emot att arbeta tillsammans med dig och erbjuda den bästa möjliga arenan för ortens företagare.

Förmånligt erbjudande till nya kunder!

Som ny kund erbjuder vi dig en hyresfri månad om du tecknar ett avtal på 12 månader eller mer. Erbjudandet gäller fram till 31/12–21. Kontakta oss idag så berättar vi mer och hjälper dig hitta din drömlokal.

Lediga lokaler

Niklas Norlin

Niklas Norlin 
Företagsparken Fastigheter AB
070-373 80 23

Niklas Norlin

Hannah Eriksson
Företagsparken Fastigheter AB
073-427 11 66 

På jakt efter lokaler för din verksamhet?

Kolla gärna med oss, ange vilken typ av verksamhet du vill ha lokaler för och ort. Vi tar kontakt med dig och pratar lokaler!

Var finns företagsparken?

Företagsparken finns i hela Sverige med lokaler i Ängelholm, Arvika, Charlottenberg, Degerfors, Eda, Edane, Eslöv, Filipstad, Hagfors, Hässleholm, Höganäs, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Sala, Skoghall, Stockholm, Sunne och Visby.

Vi har lokalerna där du och din verksamhet kan växa. Kontakta oss så hjälper vi dig och din verksamhet hitta rätt lokal.

Vi har lokalsinne

I framtiden tror vi att det lokala kommer att spela allt större roll i våra liv. Därför är känsla för lokalområdet och att verka samhällsnära viktigt för oss. Att arbeta lokalt och med långsiktiga partnerskap är för oss en självklarhet.

Med Företagsparker runt om i Västsverige och norra Skåne skapar vi arbetstillfällen
som får städer att fortsätta växa. Företagsparken – för vi har lokalsinne.